Curatam vanata de coaja si o taiem pe lung feliute subtiri (daca sunt prea groase pe urma raman crude la prajit) le presaram cu sare si le lasam vreo 10 minute la scurs.
Apoi punem o felie de vanata, una de sunca, una de branza topita si alta felie de vanata.
Se da prin oul batut, apoi prin pesmet si se prajesc in uleiul incins.
Se insotesc cu cartofi prajiti.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorUn tort sublim pe care l-am pregatit de ziua mea. Dupa cum bine stiti si v-am obisnuit sunt adepta deserturilor simple, dar...
Tango cu cireseRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii