Vinetele se taie rondele si se lasa cu sare sa se scurga aprox 30 min. Se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei pe o parte si pe alta apoi se scot pe un servet sa se absoarba uleiul.
Rosiile se decojesc, se taie cubulete se amesteca cu usturoiul pisat cu busuiocul maruntit si cu un pic de ulei.
Intr-un castron de servit mare sau in castroane individuale se pune cate un strat de vinete un strat de rosii.
Se serveste cu smantana sau cu cascaval ras. Pentru post se poate servi ca atare. (Eu prefer sa le fac in castronase individual - e mai usor de servit).
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorBunatati pentru Craciun Traiasca berea !!! Am mai redus din rezerva federala de bere, totusi mai este!!!! Cu...
Pulpe de pui picante cu bere si stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii