Taiati vinetele felii lungi pe care le spalati si apoi le dati la sare intr-un vas, pe care-l lasati inclinat ca sa se scurga zeama de la vinete.
Dupa se coc intr-o tava antiaderente sau pe piastra(se pot praji in ulei cui ii place, eu prefer mai mult coapte in tava fara ulei. Dupa se face ca la musaca.
Eu am facut un suc de rosii din rosii proaspete cu un pic de basilico, sare, ulei de masline si fiert un pic, uleiul de masline l-am pus la urma ca sa-i simta gustul.
Am pus in tigaie un strat de vinete coapte cu sucul gata facut, parmigiano, basilico si mozzarela un pic de ulei de masline si am facut cam 3 straturi la fel, iar deasupra la urma patrunjel.
Pofta buna!
Se serveste cu branza rasa. Se dau la cuptor cam 30 minute la 200 grade.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii