Spalam bine vanata, o taiem felii si punem sare pe ele.
Coacem vinetele la gratar sau in tava antiaderenta.
Separat facem in mojar un sos din usturoi, patrunjelul taiat marunt si busuiocul la fel, sare.
Pisam bine si frecam cu ulei la urma adaugam un pic apa (cum va place mai subtire sau mai gros) puteti pune smantana, dar eu am uitat.
Dupa intr-un vas asezam un strat vinete si peste punem din sos cateva lingurite, adaugam peste acestea branza rasa; la urma un alt strat de vinete, restul de sos, branza.
In sosul de mai sus se poate pune si o rosie data pe razatoare. Dam la frigider si servim ca, garnitura sau aperitiv.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPuiul are la baza marinarea cu iaurt. Aromele de astazi sunt fresh si reconfortante. Menta, lamaia, oregano si uleiul de...
Pui in stil mediteraneanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii