Spalam bine vanata, o taiem felii si punem sare pe ele.
Coacem vinetele la gratar sau in tava antiaderenta.
Separat facem in mojar un sos din usturoi, patrunjelul taiat marunt si busuiocul la fel, sare.
Pisam bine si frecam cu ulei la urma adaugam un pic apa (cum va place mai subtire sau mai gros) puteti pune smantana, dar eu am uitat.
Dupa intr-un vas asezam un strat vinete si peste punem din sos cateva lingurite, adaugam peste acestea branza rasa; la urma un alt strat de vinete, restul de sos, branza.
In sosul de mai sus se poate pune si o rosie data pe razatoare. Dam la frigider si servim ca, garnitura sau aperitiv.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorA fost facut cu ceva timp in urma, cu mult drag si cu mult suflet. Am avut un eveniment minunat in familie, impreuna cu sotul...
Cheesecake cu ciocolata si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii