Varza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit
Indepartam foile exterioare ale verzei, o spalam sub jet de apa rece apoi o taiem fideluta.
O punem intr-un castron mare si o frecam cu sare.
Intr-o cratita adaugam uleiul si cand se incinge adaugam varza treptat si amestecam pana se caleste.Nu stoarcem varza de zeama o lasam sa se caleasca in suc propriu.
Adaugam condimentele,sucul de rosii, pasta de ardei ,bulionul de corcoduse si dam cratita la cuptor pentru circa 30 de minute.
La sfarsit adaugam marar. Pofta buna!
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si ardei iute
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAceasta varianta de vara, simpla si acesibila pentru toata lumea. Folositi fructele preferate sau pe cele care le aveti...
Cheesecake fara coacere cu caiseCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii