Varza se curata de frunzele vestede de la suprafata, apoi se toaca fideluta.
Intr-un vas incapator, incingem putin ulei sau untura si adaugam varza, in transe, deoarece este voluminoasa la inceput, dar in scurt timp aceasta se va inmuia.
Presaram sare si piper macinat, amestecam bine si lasam putin la calit. Adaugam si ardeiul taiat fasii, cimbrul, boiaua, omogenizam si punem o cana cu apa si o pregatim la foc mediu.
Cand varza este aproape gata, adaugam 2 linguri cu pasta de tomate si incalzim cuptorul la 180-190 grade si introducem vasul pentru aproximativ 20-30 minute sau pana cand varza e bine fragezita.
La final, presaram mararul verde, tocat marunt.
Servim cu carnati afumati, prajiti si cu ardei iute verde.
Sa aveti pofta!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii