Varza se curata de frunzele vestede de la suprafata, apoi se toaca fideluta.
Intr-un vas incapator, incingem putin ulei sau untura si adaugam varza, in transe, deoarece este voluminoasa la inceput, dar in scurt timp aceasta se va inmuia.
Presaram sare si piper macinat, amestecam bine si lasam putin la calit. Adaugam si ardeiul taiat fasii, cimbrul, boiaua, omogenizam si punem o cana cu apa si o pregatim la foc mediu.
Cand varza este aproape gata, adaugam 2 linguri cu pasta de tomate si incalzim cuptorul la 180-190 grade si introducem vasul pentru aproximativ 20-30 minute sau pana cand varza e bine fragezita.
La final, presaram mararul verde, tocat marunt.
Servim cu carnati afumati, prajiti si cu ardei iute verde.
Sa aveti pofta!
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii