Varza curatata (daca este cruda) se pune la fiert in apa usor sarata. Daca se foloseste congeleta se fierbe conform instructiunilor. Se scurge si se lasa la racit.
Intre timp se face un sos alb din 1 lingura unt si faina, care se stinge cu lapte si se lasa pe foc pana se ingroasa, amestecand. Se adauga branza rasa si smantana, se amesteca bine pana se omogenizeaza, dar fara sa dea in clocot, se condimenteaza cu delikat, daca este nevoie.
Intr timp se unge un vas jena cu unt, se tapeteaza generos cu pesmet si se aseaza, una langa alta, verzisoarele de Bruxelles, se toarna sosul alb racorit.
Pe deasupra se presara pesmet generos, parmezan si se stropeste cu unt(eu pun din loc in loc bucatele mici de unt)
Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii