Varza curatata (daca este cruda) se pune la fiert in apa usor sarata. Daca se foloseste congeleta se fierbe conform instructiunilor. Se scurge si se lasa la racit.
Intre timp se face un sos alb din 1 lingura unt si faina, care se stinge cu lapte si se lasa pe foc pana se ingroasa, amestecand. Se adauga branza rasa si smantana, se amesteca bine pana se omogenizeaza, dar fara sa dea in clocot, se condimenteaza cu delikat, daca este nevoie.
Intr timp se unge un vas jena cu unt, se tapeteaza generos cu pesmet si se aseaza, una langa alta, verzisoarele de Bruxelles, se toarna sosul alb racorit.
Pe deasupra se presara pesmet generos, parmezan si se stropeste cu unt(eu pun din loc in loc bucatele mici de unt)
Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorChifle pufoase este o reteta simpla, pe care oricine o poate prepara acasa.
Chifle pufoaseEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii