Acum ca v-am insiruit toate cele necesare pentru aceasta mancare ar fi timpul sa nu ma mai lungesc cu vorba.
Varza o spalam in apa rece, o stoarcem bine si o punem deoparte. Slanina care e feliata si crestata o punem la prajit intr-un vas pana lasa untura si e prajita. O scoatem deoparte si pe aceasta untura ramasa calim ceapa ce a fost taiata marunt pana devine frumos aurie.
Peste ceapa calita punem 50 ml bulion si 200 ml apa si adaugam varza bine stoarsa. Condimentam cu sare, piper, 1/4 lingurita cimbru si pasta Gulyas circa 1 lingura ( sau 1 lingurita boia ) si lasam mai departe pe foc pana ce varza e fiarta ( apa trebuie sa scada complet si varza se mai lasa sa se caleasca pe foc pana e bine inmuiata ).
In alt vas pregatim o mamaliga vartoasa. Carnatii portionati ii prajim.
Asezam pe farfurie varza calita, peste ei punem carnati prajiti si slanina prajita si alaturi de ele punem si mamaliguta fierbinte.
Pofta Buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii