Acum ca v-am insiruit toate cele necesare pentru aceasta mancare ar fi timpul sa nu ma mai lungesc cu vorba.
Varza o spalam in apa rece, o stoarcem bine si o punem deoparte. Slanina care e feliata si crestata o punem la prajit intr-un vas pana lasa untura si e prajita. O scoatem deoparte si pe aceasta untura ramasa calim ceapa ce a fost taiata marunt pana devine frumos aurie.
Peste ceapa calita punem 50 ml bulion si 200 ml apa si adaugam varza bine stoarsa. Condimentam cu sare, piper, 1/4 lingurita cimbru si pasta Gulyas circa 1 lingura ( sau 1 lingurita boia ) si lasam mai departe pe foc pana ce varza e fiarta ( apa trebuie sa scada complet si varza se mai lasa sa se caleasca pe foc pana e bine inmuiata ).
In alt vas pregatim o mamaliga vartoasa. Carnatii portionati ii prajim.
Asezam pe farfurie varza calita, peste ei punem carnati prajiti si slanina prajita si alaturi de ele punem si mamaliguta fierbinte.
Pofta Buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii