Urzicile curatate de impuritati, spalate in multa apa rece, se pun la fiert in apa clocotita cam 30 minute pana se inmoaie, amestecand mereu cu lingura de lemn. Le scurgem de apa, dar nu o aruncam, le tocam pe tocator cu un cutit. Punem ulei in tigaie sa se incalzeasca, adaugam urzicile tocate si mestecam intr-una adaugand faina in ploaie si zeama in care au fiert ca sa nu iasa vartoase. Dupa ce le-am frecat bine cu toata faina si am subtiit cu zeama, adaugam usturoiul tocat, mai da un clocot si la urma punem leustean verde tocat sau patrunjel.
SE serveste cu mamaliguta calda, este un deliciu.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii