Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte foarte puţin în ulei. Se adaugă orezul spălat şi 2 căni de apă. Se lasă să fiarbă la cuptor la foc potrivit.
Urzicile se curăţă şi se opăresc în apă pentru câteva minute, apoi se scot, se răcesc şi se toacă.
Când orezul e gata, se adaugă tocătura de urzici şi se potriveşte gustul cu sare, piper şi usturoi.
Poftă bună!
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPentru ca Bucataras m-a rasplatit cu un panini maker, m-am gandit sa fac clatitele la acest aparat. Am pregatit un aluat mai...
Clatite cu umplutura de branza, nuca de cocos si limeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii