Urzici cu Ochiuri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • urzici 500 gr
  • sare
  • ulei 100 ml
  • usturoi 3 catei
  • oua 3 buc

Mod de preparare

Tragem un clocot serios al urzicilor cu apa si un praf de sare.
Le scoatem afara din vas si le scurgem de zeama.
Le punem intrun blennder, adaugam ulei 75 ml, sare un praf, trei catei de usturoi si mixam pana obtinem de fapr un piure de urzici.

In alt vas avem apa cu putina sare si cand da in clocot reducem un pic flacara si punem incet cele trei oua in apa fiarta.
Cand sant gata le lunam cu o spatula si le asezam linga piure-ul de urzici
Un aport mare de fier pentru organismul nostru se serveste cu mamaliga si telemea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici