Spalati bine spanacul, frunza de frunza. Puneti pe foc mai multa apa cu sare si cand clocoteste adaugati spanacul scurs. Luati de pe foc, acoperiti imediat vasul si lasati spanacul la infuzat, 3-5 min. Treceti sub un jet de apa rece, scurgeti si pasati.
In felul acesta, spanacul se va inmuia destul, ramane verde frumos, usor crocant si ce este mai important, nu-si pierde in apa constituentii.
Inglobati galbenusul crud, pe cel fiert si zdrobit, faina si caliti compozitia in putin unt incins, amestecand continuu, pana scade toata apa si amestecul s-a ingrosat putin. Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Lasati la racit, apoi inglobati cascavalul ras sau branza.
Folositi ca umplutura pentru coltunasi, pateuri, etc.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAzi ne racorim cu un frappuccino! Adica un cappuccino in care pus inghetata si frisca si facut cu ajutorul espressorului...
Frappuccino cu frisca si mentaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii