Se coc cartofii la cuptor, se rup apoi in doua, se scobesc iar miezul se sfarama cu furculita sau presa de cartofi. Se adauga sarea si piperul precum si untul, se amesteca sa devina omogen. Se topeste putina untura (eu am adaugat putin ulei ca si la clatite nu mai mult), se fac turtite mici din compozitia de cartofi, se prajesc pe ambele parti, doar putin, pana prind o culoare aramie.
Se serveste ca si garnitura langa un gratar si salata, sau se serveste direct cu legume fierte pentru a avea o mancare mai dietetica, sant bune langa friptura sau chiar asa simple sant delicioase
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii