Se fierb brocolii max 9min. impreuna cu morcovii
Tortelinii se fierb si ele conform instructiunilor de pe ambalaj
se pune usturoi cu un pic de sare si cateva linguri de ulei se amesteca, se face ca o maioneza cand e gata se pune peste el aprox 400 grame iaurt
Cand e gata fiert brocoli se zdrobeste cu blenderul se lasa un pic la racit si se pune peste iaurt.
Se da gust cu sare si busuioc morcovi se scot si ei odata cu brocoli si se taie cubulete
Sosul format din brocoliii, iaurt si usturoi se pune peste tortelinii se decoreaza cu morcovii, cascaval si restul de iaurt simplu ramas. Pofta buna
Se servesc calde cu un vin alb
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii