Se fierb brocolii max 9min. impreuna cu morcovii
Tortelinii se fierb si ele conform instructiunilor de pe ambalaj
se pune usturoi cu un pic de sare si cateva linguri de ulei se amesteca, se face ca o maioneza cand e gata se pune peste el aprox 400 grame iaurt
Cand e gata fiert brocoli se zdrobeste cu blenderul se lasa un pic la racit si se pune peste iaurt.
Se da gust cu sare si busuioc morcovi se scot si ei odata cu brocoli si se taie cubulete
Sosul format din brocoliii, iaurt si usturoi se pune peste tortelinii se decoreaza cu morcovii, cascaval si restul de iaurt simplu ramas. Pofta buna
Se servesc calde cu un vin alb
Daca tot e la moda "din bucataria popoarelor", m-am gandit sa prepar ceva frantuzesc. Am grija pana cand prepar escalopul,...
Escalop de porc cu ceapa si ghimbirDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii