Se taie cartofii in felii subtiri, rosiile rondele si mozzarella tot feliute cat se poate de subtiri. Se pregateste tava, o ungem cu ulei si asezam in straturi: cartofii, rosiile, usturoiul taiat feliute, mozzarella, sare piper si stropim cu putin ulei.
Repetam pentru inca un strat si deasupra acoperim cu cartofi. Se da la cuptor (care a fost in prealabil incalzit) aproximativ 40 min la o temp de 150-170 grade. Cand stratul de cartofi de deasupra este aproape gata se scoate si se pune oul batut cu sare piper si cascaval. Se pune in cuptor pana face o crusta frumoasa.
Am gasit pe blogul Laurei Adamache aceasta reteta si sincer nu am rezistat tentatiei de a o incerca!Va asigur ca gustul este...
Cosulete de linte cu guacamoleDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii