Ceapa se taie julien, telina se da pe razatoare, iar morcovul se taie pe jumate, dupa care feliute subtiri. Aceste legume se amesteca cu uleiul, boiaua si apa, dupa care se pun la foc mic. Intre timp se taie ciupercile in 4 (eu le-am taiat in patru, deoarece ciupercile mele erau micute). Dupa ce celelalte legume incep sa dea usor in clocot, se adauga ciupercile si maslinele fara samburi. Cand ciupercile incep sa fiarba se adauga cartofii taiati in bucati mai mari.
Toate legumele se lasa sa fiarba la foc potrivit pana se patrund, dupa care se condimenteaza dupa gust.
Aceasta tocanita de legume trebuie sa fie mai zemoasa, daca se evapora apa se mai adauga putin cate putin apa calda.
Dupa ce am pus condimentele si apa (daca este nevoie) se opreste.
Tocanita se serveste cu mamaliguta si ardei iute taiat felii subtiri, pe deasupra.
Pofta buna!!!
P.S.: Cartofii si maslinele sunt atasate in poze diferite fata de poza de prezentare, deoarece am uitat sa le asez in poza
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii