Tocanita de gogosari rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari 2 kg
  • smantana 300g
  • zahar 60g
  • sare10g
  • faina 150g
  • ulei 50ml

Mod de preparare

Gogosarii se spala se curatza de cotor se taie bastonase de 3cm, dupa care ii inabusim in ulei adaugam apa, sarea, zaharul si la sfarsit faina amestecata cu smantana.

Se mai fierbe 2 min.
se serveste fierbinte cu orce fel de carne de la porc pui peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)