Tocanita de gogosari rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari 2 kg
  • smantana 300g
  • zahar 60g
  • sare10g
  • faina 150g
  • ulei 50ml

Mod de preparare

Gogosarii se spala se curatza de cotor se taie bastonase de 3cm, dupa care ii inabusim in ulei adaugam apa, sarea, zaharul si la sfarsit faina amestecata cu smantana.

Se mai fierbe 2 min.
se serveste fierbinte cu orce fel de carne de la porc pui peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate