O tocanita delicioasa ,sanatoasa si de nerefuzat
Curatam si spalam ceapa si usturoiul ,le taiem cubulete si le punem la calit in ulei pentru cca5 minute.
Adaugam ardeiul cubulete si ciupercile curatate ,spalate si feliate.
Le lasam sa fiarba acoperit in suc propriu pentru cca 10 minute, dupa care punem sucul de rosii,apa,boia,condimentam cu sare si piper si dam cratita la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute pana sosul scade si se ingroasa.
La sfarsit adaugam marar verde.
Servim tocanita alaturi de mamaliguta.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii