Se curata ciupercile, se separa palariile, se toaca marunt piciorusele si se feliaza palariile.
Se caleste ceapa in uleiul incins pana devine sticloasa.
Se adauga piciorusele, se calesc pana aproape sunt facute, atunci punem palariile feliate si mai calim putin.
Se adauga apa doar cat sa acopere ciupercile si fierbem inabusit, la foc mic.
Intre timp dizolvam amidonul in smantana.
Cand ciupercile sunt facute, condimentam cu sare(vegeta), piper, turnam smantana cu amidon si amestecam pana se ingroasa, la foc mic, fara sa fierbem in clocot, altfel smantana se desface(devine ca laptele, lichid)
Adaugam imediat usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat, omogenizam si luam de pe foc.
Acoperim si lasam 5 min sa se patrunda aromele, apoi putem servi.
Cine ar refuza o bucățică de ciocolată? Un desert tradițional, al copilăriei, al momentelor de bucurie și...
Ciocolată de casăPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii