Se curata ceapa, ardeiul si ciupercile. Intr-o cratita se pune ulei, se adauga ceapa tocata, ardeiul gras tocat marunt, ciupercile tocate feliute si se calesc. Se adauga boia dulce de ardei si apa. Se lasa sa fiarba.
Facem ingrosala din 3 linguri de faina si lapte, adaugam din cratita, amestecam si punem peste ciuperci. Punem vegeta si piper dupa gust si adaugam patrunjel frunze tocate marunt. Amestecam si gata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii