Se curata ceapa, se toaca si se pune intr-o tigaie la prajit cu putin ulei. Cand ceapa s-a patruns bine, se adauga rosiile tocate, sare dupa gust, foi de dafin si se lasa sa fiarba la foc potrivit, pana cand rosiile se transforma intr-un sos absolut delicios; se adauga gogosarii copti, taiati felii si se lasa la foc mic sa se patrunda, sa se intrepatrunda gusturile si sa mai scada nitel surplusul de lichid, dupa care se opreste focul.
Se serveste cu mamaliguta calda, este gustoasa si ca mancare rece si este plina de vitamine.
Sa aveti pofta si la pofta, dragilor!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii