In uleiul de masline si un pic de apa se pune la calit ceapa apoi se adauga morcovul taiat rondele, ardeii taiati cubulete, dovleceii curatati si taiati cubulete, vinetele si ele cubulete, ciupercile taiate lame. Pe parcurs se mai adauga cate un pic de apa, sare si piper.
Ultimele se pun rosiile taiate cubulete nu inainte de a le opari si a indeparta pelita. Peste amestecul de legume se adauga orezul spalat se mai completeaza cu un pic de apa si se da la cuptor pana ce scade bine.
Aceasta mancare se serveste rece
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieAzi iti pregatesc un desert folosind ingredientul meu preferat: dovleacul. Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.
Desert tarta cu dovleac si scortisoaraSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii