Tocana de Legume

Complexitate
redusa
Tocana de Legume

Ingrediente

  • dovlecei 2 buc
  • vinete 2 buc
  • ceapa 3 buc
  • ardei gras rosu 2 buc
  • ciuperci 5 buc
  • rosii 5 buc
  • morcov 3 buc
  • ulei de masline 3 lg
  • orez 150 gr
  • sare
  • piper

Mod de preparare

In uleiul de masline si un pic de apa se pune la calit ceapa apoi se adauga morcovul taiat rondele, ardeii taiati cubulete, dovleceii curatati si taiati cubulete, vinetele si ele cubulete, ciupercile taiate lame. Pe parcurs se mai adauga cate un pic de apa, sare si piper.

Ultimele se pun rosiile taiate cubulete nu inainte de a le opari si a indeparta pelita. Peste amestecul de legume se adauga orezul spalat se mai completeaza cu un pic de apa si se da la cuptor pana ce scade bine.

Aceasta mancare se serveste rece

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune