Tian de Legume

Complexitate
redusa
Tian de Legume

Ingrediente

  • 4-6 linguri sos de rosii (cel folosit de mine era cu pulpa de rosii si aromat cu ceapa si busuioc)
  • 1 vinata
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 dovlecel mare sau 2 micuti
  • 1-2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • sare
  • piper
  • ulei
  • menta
  • busuioc
  • patrunjel
  • marar
  • parmezan sau brinza Grana rase

Mod de preparare

- taiati felii legumele, cartofii tb sa fie taiati extrem de subtiri chiar mai bine ii opariti citeva minute inainte, felii transparente

- asezati pe fundul tavii sosul de rosii si apoi alternind feliile de legume, sarati si piperati, stropiti cu ulei, presarati ierburile aromatice tocate marunt si coaceti in cuptor ... in ultimele 5 minute presarati si brinza Grana sau parmezanul ...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa