Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda

Complexitate
redusa
Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 100 g ciuperi pleuroturs taiate dupa plac
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 file ansoa taiati bucati mici (sau dupa gust)
  • 2 linguri pesto de leurda
  • 100 g sparanghel
  • un praf de sare grunjoasa
  • 2 portii tagliatelle de casa
  • Parmigiano Reggiano

Mod de preparare

Puneti 1 l de apa intr-o cratita si sarea grunjoasa. Puneti 2 cani de apa in alta cratita si aduceti ambele la fierbere. Taiati putin din capatul mai gros al sparanghelui dupa care taiati-l bucati dupa plac. Intr-o tigaie caliti in ulei de masline ciuperile 4-5 minute sau dupa plac apoi adaugati ansoa.

Mai lasati 2 minute si luati de pe foc. Puneti sparanghelul in cratita fara sare, reduceti flacara si setati 2 minute. Puneti pastele in cealalta cratita si setati 2 minute.

Strecurati sparanghelul si tineti cateva secunde sub jet de apa rece. Strecurati apoi pastele si puneti-le in tigaie peste ciuperci impreuna cu sparanghelul. Adaugati pesto de leurda si a ajustati asezonarea.

Portionati si serviti cu Parmegiano Reggiano ras deasupra.
Reteta de pesto de leurda o gasiti aici.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Tartiflette- specialitate Savoyarda
2
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
3
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Piept de rata cu portocala si miere (Reteta video)
Bucataras.RO

Piept de rata cu portocala si miere (Reteta video)

Iată o rețetă cu un nume extrem de sofisticat, cu un gust foarte rafinat, dar care e simplisim de executat. Rața cu...

Piept de rata cu portocala si miere (Reteta video)
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala