Puneti 1 l de apa intr-o cratita si sarea grunjoasa. Puneti 2 cani de apa in alta cratita si aduceti ambele la fierbere. Taiati putin din capatul mai gros al sparanghelui dupa care taiati-l bucati dupa plac. Intr-o tigaie caliti in ulei de masline ciuperile 4-5 minute sau dupa plac apoi adaugati ansoa.
Mai lasati 2 minute si luati de pe foc. Puneti sparanghelul in cratita fara sare, reduceti flacara si setati 2 minute. Puneti pastele in cealalta cratita si setati 2 minute.
Strecurati sparanghelul si tineti cateva secunde sub jet de apa rece. Strecurati apoi pastele si puneti-le in tigaie peste ciuperci impreuna cu sparanghelul. Adaugati pesto de leurda si a ajustati asezonarea.
Portionati si serviti cu Parmegiano Reggiano ras deasupra.
Reteta de pesto de leurda o gasiti aici.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIată o rețetă cu un nume extrem de sofisticat, cu un gust foarte rafinat, dar care e simplisim de executat. Rața cu...
Piept de rata cu portocala si miere (Reteta video)Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii