Puneti 1 l de apa intr-o cratita si sarea grunjoasa. Puneti 2 cani de apa in alta cratita si aduceti ambele la fierbere. Taiati putin din capatul mai gros al sparanghelui dupa care taiati-l bucati dupa plac. Intr-o tigaie caliti in ulei de masline ciuperile 4-5 minute sau dupa plac apoi adaugati ansoa.
Mai lasati 2 minute si luati de pe foc. Puneti sparanghelul in cratita fara sare, reduceti flacara si setati 2 minute. Puneti pastele in cealalta cratita si setati 2 minute.
Strecurati sparanghelul si tineti cateva secunde sub jet de apa rece. Strecurati apoi pastele si puneti-le in tigaie peste ciuperci impreuna cu sparanghelul. Adaugati pesto de leurda si a ajustati asezonarea.
Portionati si serviti cu Parmegiano Reggiano ras deasupra.
Reteta de pesto de leurda o gasiti aici.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii