Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul.
Nucile caju se pun la robot cu apa si se mixeaza bine pana se obtine o smantana consistenta care se adauga peste supa obtinuta, se amesteca usor, se presara patrunjel verde tocat si se poate servi.
Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta absolut delicioasa, este reteta de ciorba radauteana doar ca e de post. Pentru cei care doresc, pot adauga cativa catei de usturoi in momentul in care se adauga laptele de caju.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii