Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Portii
10
Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Ingrediente

  • -4-5 cartofi noi
  • -600 gr ciuperci pleurotus
  • -1 ceapa
  • -1 ardei gras rosu
  • -2 morcovi mari
  • -1/2 radacina de telina
  • -1 radacina pastarnac
  • -1 radacina patrunjel
  • -200 gr nuci caju
  • -1 lingurita sare
  • -1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul.
Nucile caju se pun la robot cu apa si se mixeaza bine pana se obtine o smantana consistenta care se adauga peste supa obtinuta, se amesteca usor, se presara patrunjel verde tocat si se poate servi.

Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta absolut delicioasa, este reteta de ciorba radauteana doar ca e de post. Pentru cei care doresc, pot adauga cativa catei de usturoi in momentul in care se adauga laptele de caju.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)