Rupe fiecare fir de sparanghel din punctul unde iti spune: indoind firul cu cele doua maini, el se va rupe exact in locul de unde tulpina devine atoasa. Pastreaza pentru alte preparate partea tandra si pune coditele intr-o olicica cu apa fiarta si sare.
Adauga cartofii cubulete, ceapa tocata si fierbe pana coditele de sparanghel sunt moi.
Transfera totul in blender si fa-le pasta. Repune pe foc impreuna cu smantana dulce, mai da un clocot si serveste cu o lingura de smantana acrisoara, un firicel de ulei de morcov si chives. Supa trebuie sa aiba un aspect catifelat si o sa fie groasa ca o smantana de calitate.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii