Se rup buchetele de brocoli si se pun la fiert cu apa si sare, se fierb cam cinci minute, dupa ce incepe apa sa clocoteasca, apoi se opreste focul, se clatesc si se asaza intr-o tava in care s-a pus hartie de copt. Se taie sunca in bucatele mici si se presara peste brocoli.
Se pun ouale intr-un vas, peste oua se adauga sare, piper macinat, ierburi aromate, se omogenizeaza, se adauga smantana si se continua omogenizarea, apoi se toarna compozitia in tava peste brocoli, se adauga cascaval ras, o rosie felii pentru ornare si se da tava la cuptorul inclazit pentru circa 40-50 minute. Cand se rumeneste frumos, este semn ca este gata si se poate servi alaturi de gogosari in sos.
Sa aveti pofta, dragilor!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii