Sufleu de brocoli

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
medie
Sufleu de brocoli

Ingrediente

  • -1 buchet de brocoli
  • -5 oua
  • -400 gr sunca Praga
  • -350 gr cascaval
  • -400 gr smantana cu grasime 30%
  • -1/4lingurita piper macinat
  • -1 lingurita ierburi aromate
  • -1 lingurita sare
  • -1 rosie
  • Pentru garnitura:
  • - gogosari in sos de bulion si mustar

Mod de preparare

Se rup buchetele de brocoli si se pun la fiert cu apa si sare, se fierb cam cinci minute, dupa ce incepe apa sa clocoteasca, apoi se opreste focul, se clatesc si se asaza intr-o tava in care s-a pus hartie de copt. Se taie sunca in bucatele mici si se presara peste brocoli.
Se pun ouale intr-un vas, peste oua se adauga sare, piper macinat, ierburi aromate, se omogenizeaza, se adauga smantana si se continua omogenizarea, apoi se toarna compozitia in tava peste brocoli, se adauga cascaval ras, o rosie felii pentru ornare si se da tava la cuptorul inclazit pentru circa 40-50 minute. Cand se rumeneste frumos, este semn ca este gata si se poate servi alaturi de gogosari in sos.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Beigli cu Nuca
1
Dulciuri

Beigli cu Nuca

Beigli cu Nuca
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Ciorba de loboda acrita cu bors
4
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de loboda acrita cu bors

Ciorba de loboda acrita cu bors
Placinta cu Branza si Stafide
5
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Parteneri
Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline
Bucataras.RO

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Un pranz delicios si pe gustul tuturor, iar daca nu va place carnea de curcan, o puteti inlocui cu cea de pui sau de ce nu,...

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!