Spalati spanacul, il opariti in apa cu sare 10 min., apoi se pune in strecuratoare. Dupa ce s-a stors se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga faina desfacuta intr-o ceasca cu apa si lasi compozitia sa se lege, amestecand din cand in cand. Pui o lingura de tomate, potrivesti de sare, piper si dai spanacul de o parte.
Fierbi soia in apa cu delicat 10 min. Dupa care o pui la scurs in strecuratoare.
Ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul razuit se calesc in ulei, se adauga soia, pasta de tomate, sare, piper dupa gust si lasi pe foc inca 10-15 min.
Ungi un vas cu margarina pui un strat de spanac, apoi toata compozitia de soia la sfarsit spanacul ramas si dai la cuptor pentru 20 min.
Este forte buna calda.
Pentru ca aseara am facut un piure de carofi si a mai ramas putin, azi l-am folosit la un aluat de rulada care a iesit foarte...
Rulada aperitiv cu omleta si aluat cu cartofi si branzaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii