Spanacul se spala in mai multe ape, se curata de cotoare si apoi se pune la fiert in apa cu sare ptr cca. 10 minute. Se strecoara si cu un cutit se toaca marunt (se poate toca si cu masina de tocat sau robot). Se curata usturoiul si se piseaza.
Intr-un vas punem la incins 50 ml ulei, la care adaugam 2 linguri faina, si 2 catei usturoi pisat, apoi punem si spanacul tocat. Se amesteca totul bine si se adauga si 500 ml lapte, sare dupa gust si cei 2 catei de usturoi pisat ramas. Se lasa sa dea 2-3 clocote pana se ingroase putin.
Oul se prajeste pe un pic de ulei in asa fel incat galbenusul sa ramana moale. Se pune spanac pe farfurie, peste asezam oul prajit pe care il putem decora dupa placul fiecaruia.
Pofta Buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii