Calim un pic usturoiul, punem ceapa, o calim un pic, condimentam; adaugam dovlecei curatati si taiati felii sau cubulete.
Lasam un pic sa se caleasca dar nu prea mult si adaugam cate un picut apa sa fiarba bine.
Cand e aproape fiert totu se pun rosiile taiate marunt, frunzele de busuioc si la urma branza.
Se serveste cu paste.
Se servesc cu branza rasa deasupra.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii