Sote de Ciuperci cu Morcov

Complexitate
redusa
Sote de Ciuperci cu Morcov

Ingrediente

  • 500gr ciuperci
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Se pune intr-o tigaie 50-60 ml ulei in care se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile taiate in jumatate si morcovii taiati felii, se lasa la foc mic sa fiarba, nu se adauga deocamdata apa pt ca ciupercile contin multa apa si se lasa sa se innabuseasca, dupa ce apa scade se mai adauga apa doar in cazul in care nu sant fierti morcovii, eu am mai adaugat cam o jumatate de pahar de apa, cand sant aproape gata se adauga sare, piper dupa gust, cateii de usturoi intregi si la urma dupa ce inchidem focul se adauga patrunjel taiat marunt, se serveste cu mamaliga calda

POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate