Se pune intr-o tigaie 50-60 ml ulei in care se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile taiate in jumatate si morcovii taiati felii, se lasa la foc mic sa fiarba, nu se adauga deocamdata apa pt ca ciupercile contin multa apa si se lasa sa se innabuseasca, dupa ce apa scade se mai adauga apa doar in cazul in care nu sant fierti morcovii, eu am mai adaugat cam o jumatate de pahar de apa, cand sant aproape gata se adauga sare, piper dupa gust, cateii de usturoi intregi si la urma dupa ce inchidem focul se adauga patrunjel taiat marunt, se serveste cu mamaliga calda
POFTA BUNA
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii