Sote de Ciuperci cu Morcov

Complexitate
redusa
Sote de Ciuperci cu Morcov

Ingrediente

  • 500gr ciuperci
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Se pune intr-o tigaie 50-60 ml ulei in care se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile taiate in jumatate si morcovii taiati felii, se lasa la foc mic sa fiarba, nu se adauga deocamdata apa pt ca ciupercile contin multa apa si se lasa sa se innabuseasca, dupa ce apa scade se mai adauga apa doar in cazul in care nu sant fierti morcovii, eu am mai adaugat cam o jumatate de pahar de apa, cand sant aproape gata se adauga sare, piper dupa gust, cateii de usturoi intregi si la urma dupa ce inchidem focul se adauga patrunjel taiat marunt, se serveste cu mamaliga calda

POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici