Spalam cu apa calda de trei, patru ori perjele afumate ca sa indepartam cat mai mult din fumul si praful de la depozitare.
Le fierbem pret de jumatate de ceas iar cand sau umflat, cu ajutorul unei sitele scoatem in alt vas fara sa aruncam zeama obtinuta.
Curatam ceapa si o tocam marunt o tragem la tigaie pana se aureste.
Coarnele spalate si umflate le punem peste ceapa, prunele le urmeaza.
Asezonam de sare, de arome cu busuioc cu dafin cu piper.
Luam o cantitate de zeama si turnam peste to t din vas avand grija sa nu depasim cu un deget deasupra perjelor din vas. Inca un sfert de ora la foc moale, tocmim ilingura de faina cu putina zeama si ingrosam sau facem ca sosul sa se lege
Este socotita o reteta de post iar pentru vegetarieni poate fi un veriabil fel de al doilea
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii