1. Telina se curata si se taie felii de ½ cm. Morcovul se curata si se taie bastonase.
2. Se pune un vas cu apa multa la foc (potrivit) si cand clocoteste se pun legumele si ½ lingurita sare. Se fierb 10 minute, apoi se scurg.
3. Se dau feliile de telina prin faina amestecata cu sare si piper si se prajesc in ulei incins (foarte putin, cat sa se rumeneasca faina).
4. Se incinge 2 linguri de ulei in tigaie, se pun morcovii, sare, 1 lingurita zahar, 1 lingurita rasa busuioc uscat si se calesc 5 minute morcovii. Nu se amesteca, doar se invarte tigaia.
Pofta buna!
Merg foarte bine cu garnitura de orez fiert la aburi sau classic si salata sau pur si simplu legume proaspete.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii