1. Telina se curata si se taie felii de ½ cm. Morcovul se curata si se taie bastonase.
2. Se pune un vas cu apa multa la foc (potrivit) si cand clocoteste se pun legumele si ½ lingurita sare. Se fierb 10 minute, apoi se scurg.
3. Se dau feliile de telina prin faina amestecata cu sare si piper si se prajesc in ulei incins (foarte putin, cat sa se rumeneasca faina).
4. Se incinge 2 linguri de ulei in tigaie, se pun morcovii, sare, 1 lingurita zahar, 1 lingurita rasa busuioc uscat si se calesc 5 minute morcovii. Nu se amesteca, doar se invarte tigaia.
Pofta buna!
Merg foarte bine cu garnitura de orez fiert la aburi sau classic si salata sau pur si simplu legume proaspete.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii