Alegeti sfecle mici, pe cat posibil de aceeasi marime. Spalati-le bine.
Puneti-le la fiert in apa rece cu sare, iar cand sunt moi, scurgeti si lasati la racit.
Curatati-le de coaja si taiati la fiecare cate un capac. Scobiti-le cu grija, cu o lingurita, lasand peretii de 1 cm grosime.
Umpleti-le cu jumatate din cantitatea de nuca pisata sau taiata grosier, repartizand-o uniform in scobitura sfeclelor.
Caliti ceapa tocata marunt in uleiul incins, adaugand restul de nuci pisate sau macinate. Stingeti cu putina apa, sarati si dupa cateva minute luati vasul de pe foc.
Asezati sfeclele umplute in acest sos si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min.
Serviti cat sunt calde.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaPentru reteta asta m-am inspirat de la cei de la Metro...am gasit sufleul de branza la ei preparat in modul acesta, mi-a...
Sufleu de branza cu somon afumat si mentaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii