Spalati sfecla rosie.
Fierbeti-o in apa cu sare, scurgeti, lasati la racit si taiati-o cubulete sau treceti-o prin razatoarea cu ochiuri mari.
Pentru sos procedati astfel: peste miezul de franzela si nuca, turnati uleiul, picatura cu picatura, amestecand continuu ca la maioneza, pana obtineti o pasta omogena. Adaugati mujdeiul de usturoi (usturoi frecat cu sare pana la consistenta unei paste), otetul, dupa gust, frecati cateva minute si potriviti de sare, daca este cazul.
Serviti sosul scordolea cu sfecla rosie.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii