Spalati sfecla rosie.
Fierbeti-o in apa cu sare, scurgeti, lasati la racit si taiati-o cubulete sau treceti-o prin razatoarea cu ochiuri mari.
Pentru sos procedati astfel: peste miezul de franzela si nuca, turnati uleiul, picatura cu picatura, amestecand continuu ca la maioneza, pana obtineti o pasta omogena. Adaugati mujdeiul de usturoi (usturoi frecat cu sare pana la consistenta unei paste), otetul, dupa gust, frecati cateva minute si potriviti de sare, daca este cazul.
Serviti sosul scordolea cu sfecla rosie.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDe cele mai multe ori, cand prepar fasole( boabe), fac intai ciorba, iar a doua zi, dupa ce mancam zeama, transform ce ramane...
Ciorba de fasole cu afumatura de porcEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii