Puneti untul si uleiul intr-o tigaie de fier sau inox si incalziti putin apoi stingeti focul. Luati 2 felii de paine si aranjati branza, ceapa verde, rosie apoi asezonati. Puneti aceste doua felii in tigaie apoi aranjati celelalte doua felii de paine deasupra.
Puneti focul pe minim si prajiti dupa plac. Cand intoarceti painea pe cea de a doua parte mutati acestea intr-o parte si puneti ouale in spatiul ramas. Prajiti si acestea dupa plac iar inainte sa scoateti painea, ungeti cu usturoi pe ambele parti si mai lasati painea 4-5 secunde pe fiecare parte.
Portionati, apoi aranjati cate un ou deasupa. Asezonati acesta si optional garnisiti cu arpagic taiat marunt si chili cayenne.
Prepar acest sandwich in special la micul dejun. Este copios, foarte satios, imi place foarte mult si poate fi usor diversificat.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii