Puneti untul si uleiul intr-o tigaie de fier sau inox si incalziti putin apoi stingeti focul. Luati 2 felii de paine si aranjati branza, ceapa verde, rosie apoi asezonati. Puneti aceste doua felii in tigaie apoi aranjati celelalte doua felii de paine deasupra.
Puneti focul pe minim si prajiti dupa plac. Cand intoarceti painea pe cea de a doua parte mutati acestea intr-o parte si puneti ouale in spatiul ramas. Prajiti si acestea dupa plac iar inainte sa scoateti painea, ungeti cu usturoi pe ambele parti si mai lasati painea 4-5 secunde pe fiecare parte.
Portionati, apoi aranjati cate un ou deasupa. Asezonati acesta si optional garnisiti cu arpagic taiat marunt si chili cayenne.
Prepar acest sandwich in special la micul dejun. Este copios, foarte satios, imi place foarte mult si poate fi usor diversificat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor Cred că-ncepe să-mi placă mult de tot ideea de băutură și mâncare 2 în1. Mai ales că nu e...
Smoothie multicereale și fructeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii