Puneti untul si uleiul intr-o tigaie de fier sau inox si incalziti putin apoi stingeti focul. Luati 2 felii de paine si aranjati branza, ceapa verde, rosie apoi asezonati. Puneti aceste doua felii in tigaie apoi aranjati celelalte doua felii de paine deasupra.
Puneti focul pe minim si prajiti dupa plac. Cand intoarceti painea pe cea de a doua parte mutati acestea intr-o parte si puneti ouale in spatiul ramas. Prajiti si acestea dupa plac iar inainte sa scoateti painea, ungeti cu usturoi pe ambele parti si mai lasati painea 4-5 secunde pe fiecare parte.
Portionati, apoi aranjati cate un ou deasupa. Asezonati acesta si optional garnisiti cu arpagic taiat marunt si chili cayenne.
Prepar acest sandwich in special la micul dejun. Este copios, foarte satios, imi place foarte mult si poate fi usor diversificat.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii