Se taie tofu cubulete, ciupercile marunt si varza fin.
Ceapa tocata se caleste in ulei cu apa si sare (eu sare n-am pus, ca aveau ciupercile din plin) se adauga ciupercile si se lasa pe foc cateva minute;
La sfarsit, se amesteca ceapa si ciupercile cu varza, tofu, sarea, piperul, verdeata, zeama de lamaie, menta si busuiocul.
Este foarte bun dupa ce sta cel putin 1/2 ora la rece.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii