Salata de Varza cu Tofu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de Varza cu Tofu

Ingrediente

  • 200 gr tofu
  • 1 varza mica (cam de un kg)
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa
  • zeama de la 1 lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita rasa de menta
  • 1 lingurita busuioc
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie tofu cubulete, ciupercile marunt si varza fin.

Ceapa tocata se caleste in ulei cu apa si sare (eu sare n-am pus, ca aveau ciupercile din plin) se adauga ciupercile si se lasa pe foc cateva minute;

La sfarsit, se amesteca ceapa si ciupercile cu varza, tofu, sarea, piperul, verdeata, zeama de lamaie, menta si busuiocul.

Este foarte bun dupa ce sta cel putin 1/2 ora la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Mac si Ness
4
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padure
Bucataras.RO

Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padure

 Așa cum am promis, nu vă las la greu pe căldurile acestea! Bine, mergea rețeta mea poate ieri pentru că astăzi la...

Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padure
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post