Rosiile le feliem mai subtire, ceapa rosie o taiem rondele si o stropim cu putina zeama de lamaie, maslinele le feliem si nautul fiert prospat il lasam la racit (poti folosi naut din conserva).
Ardeii rosii se coc, se lasa cu putina sare, apoi ii curatam de coaja si samburi. Frunzele de patrujel le tocam marunt. Le asezam toate intr-un bol toate legumele si apoi facem dressingul din mustar, usturoiul pisat, ulei si zeama de lamaie. Le amestecam bine si potrivim salata de sare si piper. O putem servi cu orice mancare sau pur si simplu ca atare. Eu o fac de cate ori pot si cam des. Se vede in poze ca de fiecare data salata e in alta farfurie.
Este o salata delicioasa, sanatoasa si plina de vitamine. Ar trebui sa o consumam cat mai des.
Pentru ca e vorba de doi tineri care maine isi vor spune DA, pentru toata viata , sper eu, am zis ca e denumirea cea mai buna...
Desert tort Un nou inceput de drumO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii