Facem focul la gratar sa coacem vinetele si ardeii. Dupa ce s au copt ii curatam de coaja si ii lasam la scurs pe un suport inclinat. Taiem ceapa marunt si cei doi ardei iuti.
Alegem frunzele de la patrunjel si busuioc si le tocam. Tocam si vinetele coapte si ardeii cu unsatar de lemn. Amestecam in vas totul, asezonam cu saresi turnam si uleiul care il avem invartind la rotund in vas.
Dupa ce uleiul sa incorporat salata este gata spre a fi servita

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii