Facem focul la gratar sa coacem vinetele si ardeii. Dupa ce s au copt ii curatam de coaja si ii lasam la scurs pe un suport inclinat. Taiem ceapa marunt si cei doi ardei iuti.
Alegem frunzele de la patrunjel si busuioc si le tocam. Tocam si vinetele coapte si ardeii cu unsatar de lemn. Amestecam in vas totul, asezonam cu saresi turnam si uleiul care il avem invartind la rotund in vas.
Dupa ce uleiul sa incorporat salata este gata spre a fi servita
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii