- se fierbe sparanghelul 2 minute de cind incepe sa clocoteasca in apa cu putina sare, daca este sparanghel subtire ca cel folosit de mine (vezi poze) sau 10 minute pentru alt soi de sparanghel
- il scotem din apa in care a fiert si il trecem pe sub jet de apa rece
- facem buchetele de sparanghel de dimensiunea dorita si invelim fiecare buchet cu una sau doua felii de bacon, lasam virfurile sparanghelului liber
- punem buchetele direct in tava si presaram peste bacon cascavalul (o parte cuburi mici si o parte ras)
- coacem in cuptorul deja incalzit la 200 °c pina cind cascavalul se topeste si face crusta aurie (vreo 10 minute)
- se serveste cald sau rece, este un fel principal de mincare sau un aperitiv
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii