Rulada de Soia Umpluta

Complexitate
redusa
Rulada de Soia Umpluta

Ingrediente

  • Compozitie rulada:
  • 300 g Soia granule
  • 120 g faina alba
  • 4-5 catei usturoi
  • 50 ml apa minerala
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • Umplutura:
  • 1 pateu vegetal Mandy
  • orez cu ciuperci (http://wwwreteteculinarero/forum/discutii/orez_cu_ciuperci-6812/url)
  • 1- ardei kapia (e bun si ardeiul gras)
  • 1 dovlecel (pot si 2 eu doar unul am avut )
  • sare, piper alb dupa gust
  • patunjel verde proaspat sau uscat

Mod de preparare

Punem granulele de soia la fiert in apa cu sare timp de 30 minute. Strecuram si lasam la scurs dupa care stoarcem intre maini soia sa iasa bine apa.

Soia stoarsa o asezam intr-un vas, adaugam cei 120 g faina, usturoiul pisat (usturoi puteti adauga mai mult sau mai putin dupa gustul fiecaruia), sare, piper si cimbru. Amestecam pana se omogenizeaza totul, apoi treptat continuand amestecarea adaugam 50 ml apa minerala si 50 ml ulei pana se incorporeaza totul. Trebuie sa obtinem un amestec omogen.

Pateul il amestecam cu orezul preparat ca in reteta de mai sus condimentam cu sare, piper alb, patrunjel verde tocat. Intindem o folie de aluminiu pe care il ungem cu un strop de ulei si intindem pe ea compozitia de soia. Peste compozitie asezam umplutura de pateu cu orez si ciuperci. Peste aceasta umplutura asezam alternativ fasii de ardei kapia si dovlecel. Rulam folia in asa fel incat sa obtinem o rulada apoi o asezam intr-o tava de chec.

Dedesubtul ruladei turnam 50 ml apa, apoi dam tava la cuptorul preincalzit pebtru aproximativ 10 minute la foc mare. Desfacem apoi folia (dupa ce apa s-a evaporat ) si o lasam sa coaca mai departe stropind deasupra rulada cu un pic de ulei pana prinde deasupra o crusta maro aurie. In acest moment scoatem rulada din cuptor, o lasam sa se racoreasca, apoi o putem felia si servi.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Vinete grecesti
3
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca