Pui cartofii la fiert, in apa cu sare. Dupa ce au fiert, scurgi apa, ii pasezi si ii lasi sa se racoreasca.
Intre timp, ceapa verde, dovlecelul si ardeiul le toci cubulete mici, iar morcovii ii dai pe razatoarea mica si calesti legumele intr-o lingura de ulei. Adaugi sare si piper dupa gust, apoi adaugi ¼ pahar de apa si lasi sa fiarba la foc mic, pana scade apa si se inmoaie legumele. Inainte de a lua legumele de pe foc, adaugi patrunjelul tocat. Lasi legumele sa se raceasca.
Adaugi 2 linguri de apa, 2 linguri de ulei si faina cernuta cu praful de copt, peste cartofii pisati si amesteci pana obtii un aluat omogen.
Intinzi aluatul pe o hartie de copt presarata cu faina si adaugi umplutura. Rulezi rulada cu ajutorul hartiei de copt, o ungi cu ulei si presari susanul.
Transferi rulada (cu tot cu hartia de copt) intr-o tava si o introduci in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute.
Scoti rulada din cuptor si o lasi sa se raceasca complet inainte de a o felia.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii