Pui cartofii la fiert, in apa cu sare. Dupa ce au fiert, scurgi apa, ii pasezi si ii lasi sa se racoreasca.
Intre timp, ceapa verde, dovlecelul si ardeiul le toci cubulete mici, iar morcovii ii dai pe razatoarea mica si calesti legumele intr-o lingura de ulei. Adaugi sare si piper dupa gust, apoi adaugi ¼ pahar de apa si lasi sa fiarba la foc mic, pana scade apa si se inmoaie legumele. Inainte de a lua legumele de pe foc, adaugi patrunjelul tocat. Lasi legumele sa se raceasca.
Adaugi 2 linguri de apa, 2 linguri de ulei si faina cernuta cu praful de copt, peste cartofii pisati si amesteci pana obtii un aluat omogen.
Intinzi aluatul pe o hartie de copt presarata cu faina si adaugi umplutura. Rulezi rulada cu ajutorul hartiei de copt, o ungi cu ulei si presari susanul.
Transferi rulada (cu tot cu hartia de copt) intr-o tava si o introduci in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute.
Scoti rulada din cuptor si o lasi sa se raceasca complet inainte de a o felia.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii