Amestecam graul cu delikatul si il punem la fiert. Rosiile si dovleceii ii scobim pastrand interiorul. Morcovul se da prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt. Din dovlecei pastram capatul cel mic si il maruntim. Amestecam morcovul cu ceapa, cu interiorul rosiilor, al dovleceilor, cu dovlecelul maruntit intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, lasam sa fiarba in apa lor pana la evaporarea acesteia.
Graul il scurgem de apa si il amestecam cu legumele si cu mararul taiat marunt. Saram si piperam dupa gust. Umplem rosiile si dovleceii ii asezam intr-un vas termorezistent. Sucul de rosii il amestecam cu o cana de apa si varsam peste rosii si dovlecei. Dam la cuptor ca 30 min la foc mijlociu (depinde de fiecare cuptor).
Servim cu putina smantana.
Pofta mare!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii