Ingrediente

1 vanata
1 dovlecel
1 ardei rosu/verde
2 cepe medii
2 rosii marisoare
1 lingura ulei de masline
sare
piper
250 ml suc de rosii
patrunjel verde pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume.
Intr-o tava rotunda, asezam hartie de copt, punem uleiul de masline si incepem sa asezam legumele de jur imprejur, pana umplem tava. Presaram cu sare si piper, turnam si sucul de rosii, acoperim tava cu folie de aluminiu sau cu un capac (pentru cuptor) si dam la cuptor pentru 20 minute, scoatem folia sau capacul si mai lasam 15-20 minute, pana sunt frumos rumenite deasupra!

Cand sunt gata, presaram patrunjel verde deasupra!

O bunatate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ratatouille la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ratatouille la cuptor