Mamaliga facuta de cu seara care a mai ramas sau cea pe care o faceti cu o ora inainte de inceperea preparatului se piseaza cu o furculita intr-un castron. Apoi se pune la incins 1 lingura de ulei in tigaie si se pune mamaliga faramata acolo ca sa se prajeasca mestecand in continu cand incepe sa se prajeasca se adauga branza care se da prin razatoare si se mesteca. Se mai lasa 2-3 minute dupa care se serveste calda. Baietelul meu o adora sper sa va placa
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii