Cureti si speli prazul si morcovii. Tai prazul in bucati de 6-7 cm. si le freci intre palme ca sa le scoti foile din mijloc. Pentru fiecare bucata, pastrezi doar doua straturi exterioare.
Introduci morcovii in interiorul prazului. Imbraci in cate o felie de kaizer si le prinzi cu scobitori ca sa nu se desfaca.
Inabusi rulourile intr-o tigaie cu ulei, apoi stingi cu 200ml supa, adaugi sare, piper dupa gust, si le lasi sa fiarba 10-15 min.
Pentru sos dizolvi faina in supa rece ramasa. Le pui sa fiarba la foc mic amestecand. Cand sosul se ingroasa adaugi o lingurita de unt, mustarul, smantana sare si piper. Mai lasi sa dea in cateva clocote si adaugi zeama in care au fiert rulourile ( nu trebuie sa prea multa pt. a nu subtia prea tare sosul) si il dai de o parte.
Asezi rulourile de praz pe un platou, torni sosul peste ele si decorezi cu verdeata.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii