Ciupercile intregi se fierb, cartofii si morcovul la fel, apoi separat cartofi se curata de coaja se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu branza si oregano. Morcovul se rade si se amesteca cu jumate din maioneza si se adauga sare dupa gust. Ciupercile se racesc si se scurg. Frunzele de ceapa verde se toaca marunt.
Asamblarea:
Se infoliaza o cratita, apoi se aseaza ciupercile cu coada in sus:D.
Se adauga ceapa verde tocata apoi amestecul din cartofi un strat din maioneza ramasa si se adauga apoi amestecul de morcovi
Se lasa la frigider 1-2 ore si apoi se rastoarna pe o farfurie.
daca adaugati maioneza din gris e perfecta pentru post
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii