Dizolvam drojdia intr-un pic de apa calduta, punem de plamadeala, apoi framantam adugand inca un pic de apa si obtinem un aluat nu prea tare.
Lasam la dospit . Intre timp curatam cartofii ,ii taiem si ii punem la fiert.
Varza o spalam intr-o apa , o stoarcem si o punem la calit pe un pic de ulei.
O codimentam cu sare si piper.
Cand cartofii sunt fierti ii strecuram, ii zdrobim si ii amestecam cu varza ,se mai adauga daca e necesar sare si piper.
Rupem din aluatul dospit bucati de marimea unei mandarine , o presam cu mana un pic si in mijloc asezam umplutura de cartofi si varza. Tragem aluatul peste umplutura si intindem o foaie nici prea groasa nici prea subtire. Se coace in tigaia unsa cu putin ulei.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii