 
		
	Aluatul: 
 l-am facut din aluatul meu universal si pe care il am mereu la frigider. Amestec totul la robot (are carlig ptr aluat) , acopar bolul si il pun in cuptorul microunde. Acolo este cel mai bun loc ptr a creste, bineinteles ca nu e pornit. : d 
Cand s-a dublat in volum, il apas in jos si il bag la frigider, unde tine 2 saptamani si mereu imi rup o bucatica de care am nevoie pe moment. Se poate lasa sa mai creasca, dar ptr o pizza nu mai e nevoie.
 Pesto
 Se pun toate ingredientele in robot si se pulseaza pana se obtine consistenta dorita. 
 Pizza
 Se oparesc frunzele de spanac. Se intinde aluatul de pizza in tava de copt. 
 Se aplica pesto si apoi frunzele de spanac. Se presara feta. 
 Se da tava la cuptor si se coace cam 10-15 minute. 
 Salata
 Se aseaza frunzele de spanac pe farfurie. 
 Se taie capsunele rondele si se presare peste spanac. 
 Se adauga otetul balsamic si uleiul de masline. 
 Se presara nucile. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii