Fierbeti hrisca- http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/cum_se_fierbe_hrisca-11214/
Intre timp, curatati ciupercile, feliati palariile si tocati marunt piciorusele. Puneti-le la calit in ulei incins, amestecand, pana ce sunt aproape facute si zeama lasata de ele, scazuta.
Adaugati ierburile uscate, ceapa si caliti impreuna pana ce aceasta se inmoaie. Spre sfarsit, puneti putina sare, ½ din cantitatea de patrunjelul verde si omogenizati. Dati deoparte si pastrati la cald daca hrisca nu este facuta.
Repuneti vasul pe foc si adaugati hrisca fiarta (imediat ce este gata si cat este calda), nuca (optional), untul si amestecati cu multa grija, prin rasturnare (nu exagerati cu amestecatul pentru ca hrisca se face terci).
Lasati inca 2-3 min, la foc mic, sub capac, sa se patrunda aromele. Spre sfarsit potriviti gustul de sare si piper. Serviti presarata generos cu restul de patrunjel verde.
De obicei hrisca se serveste calda, ca fel principal sau garnitura la alte macaruri, dar este la fel de buna si rece. Se potriveste perfect cu orice muratura.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii